Η υπόθεση Μπεκατώρου άρχισε να παίρνει πολύ στραβό δρόμο. Δυστυχώς..

Ads

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Η ολυμπιονίκης έκανε μια πολύ σοβαρή καταγγελία για βιασμό από συγκεκριμένο παράγοντα.

Άρα πρέπει να γίνουν τα πάντα ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε όλες τις διαστάσεις. Όπως και να ενθαρρυνθούν να μιλήσουν αθλήτριες που έπεσαν θύματα ανάλογης άθλιας συμπεριφοράς. Είναι ευκαιρία, που δεν πρέπει να χαθεί.

Όμως δυστυχώς ο πιο αποτυχημένος υπουργός αθλητισμού στην ιστορία κάνει κινήσεις που παραπέμπουν στην θέληση του να στρατεύσει όλη αυτή την πολύ σοβαρή ιστορία στην άλωση των ομοσπονδιών δια μέσου των επερχόμενων εκλογών…

Ads

Και δεν είναι κομματικά τα κίνητρα. Η Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας είναι διαχρονικά από τα πιο ισχυρά κάστρα της ΝΔ. Τα κίνητρα είναι προσωπικά. Πρόκειται για μια εσωτερική διαμάχη στη ΝΔ. Μια αναμέτρηση μέχρι τελικής πτώσης.

Σοφία, εσυ τι δουλειά έχεις με αυτά…;

Εσυ θέλεις κάτι πολύ πιο σοβαρό από αυτό το καρναβάλι: Να νοιωσεις δικαιωμένη, έστω και αργά και κυρίως να αποθαρρύνεις όλα αυτά τα τέρατα να κάνουν ανάλογες βρωμιές σε κοριτσάκια με όνειρα. Απαγόρευσε τους λοιπόν να σε πηγαίνουν δεξιά και αριστερά. Μη τους αφήνεις άλλο.

Κλείσε τους την πόρτα και το τηλέφωνο. Διαφορετικά- ο Θεός να με βγάλει ψεύτη- θα γίνεις ένα ακόμη γραναζάκι στην μηχανή του συστήματος. 

Από την προσωπική σελίδα του Στράτου Σεφτελή στο Facebook