Πριν ενάμιση χρόνο, ο Κυρ. Μητσοτάκης μίλησε για το τελευταίο μίλι της πανδημίας και αποδείχθηκε προφητικός ως προς το ότι επρόκειτο για το τελευταίο μίλι στην ζωή 20.000 συμπολιτών μας. Την ίδια προφητικότητα έδειξε και για το τσουνάμι της ακρίβειας, το οποίο θα ήταν παροδικό. Σε τέτοιο βαθμό που ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να το προλάβει βγάζοντας selfies στα σούπερ-μάρκετ, που θα του έμεναν αλησμόνητες. Μόνο που έρχεται νέο κύμα τον Φεβρουάριο και ποιός την χάρη του.

Ads

Σύμφωνα με στοιχεία, οι αυξήσεις στα ράφια θα κυμαίνονται μεσοσταθμικά περί το 10%, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα φθάσουν και στο 30%. Ο κατάλογος της λυπητερής περιλαμβάνει: σαπούνια (έως 31%), εληές σε τάπερ (έως 30%), απορρυπαντικά (έως 17%), χαρτικά (15%), σπορέλαια (9%), αυγά (6%), δημητριακά (έως 10%), βιολογικό ψωμί (14%), καφές (έως 14%), τοματικά (5,5%) κλπ. Μιλάμε για νέο πάρτυ με καλεσμένους για selfies όχι μόνο τον Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και το βασιληά της φωτογένειας και του αξεπέραστου χαμόγελου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γιατί να ανησυχούν; Εκτός των άλλων, μ΄ αυτή την αύξηση στα τοματικά, ποιος θα σκεφθεί να τα πετάξει και να τους χαλάσει το πάρτυ με τις selfies;

* Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ads