Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε στο ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όχι απλά δεν φεύγει, αλλά θα μείνει μέχρι το 2014 στους πράσινους.

Ads

Ο Παναθηναϊκός σπάει το ένα αρνητικό προσωπικό ρεκόρ μετά το άλλο στην επαγγελματική κατηγορία φέτος, με αποκορύφωμα τους εννέα βαθμούς σε οκτώ αναμετρήσεις.

Όπως είναι λογικό τα περισσότερα πυρά έχει συγκεντρώσει ο προπονητής των πράσινων, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος παρότι συμπλήρωσε δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό, δεν έχει κατορθώσει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Τα παράπονα είναι πολλά λοιπόν και πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν την απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο του “τριφυλλιού”, τόσο εντός όσο κι εκτός διοίκησης.

Ads

Ο Γιάννης Αλαφούζος ωστόσο φαίνεται πως εξακολουθεί να πιστεύει στον Φερέιρα και το έκανε γνωστό στο ΔΣ της Παναθηναϊκός Συμμαχίας την Τετάρτη που μας πέρασε.

Σύμφωνα με την SportDay, ο πρόεδρος των πράσινων είπε στα μέλη: “Το έχω δηλώσει και το ξαναλέω για τελευταία φορά. Δεν φεύγει με τίποτα ο Φερέιρα από την ομάδα. Θα μείνει ως το τέλος του συμβολαίου του (2014).

Μαζί έχουμε ένα πλάνο προώθησης νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες. Σε όσους σαν ρωτούν λοιπόν για τον Φερέιρα να το ξεκόβετε. Να ξεχάσουν οριστικά πως ο Φερέιρα θα φύγει από τον Παναθηναϊκό”.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της Αθήνας, κι όλοι περιμένουν τους πράσινους να επιστρέψουν στις νίκες.

Αν έρθει κάποιο στραβό αποτέλεσμα βέβαια καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι για το μέλλον του Πορτογάλου.

Πηγή: sport 24