Ο Βλάσης Τσάκας επιβεβαίωσε την έλευση του πρίγκιπα στην Ελλάδα, προκειμένου να βρεθεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ads

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Εξέδρα”, ο Τσάκας τόνισε πως ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ θα έρθει στην Αθήνα είτε την παραμονή είτε ανήμερα του ντέρμπι (18 ή 19/11), προκειμένου να δώσει το “παρών” στα επίσημα του “Καραϊσκάκης”. “Με έχει ενημερώσει ότι την άλλη Παρασκευή ή το Σάββατο θα έχει έρθει στην Αθήνα. όπως καταλαβαίνετε λοιπόν θα είναι μαζί μου στο Φάληρο για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός του.

Μάλιστα, ο Βλάσης Τσάκας αναμένεται να απευθυνθεί τις επόμενες ημέρες στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να εξασφαλίσει τις απαραίτητες προσκλήσεις για τον ίδιο, τον πρίγκιπα, αλλά και όσους τους συνοδεύσουν στο “σπίτι” του Ολυμπιακού.
 
Όπως είπε στη συνέχεια, αναμένεται να έχει την Τρίτη συνάντηση με τον πρίγκιπα, κατά την οποία θα μάθει και την ακριβή έλευσή του στη χώρα μας: “Θα έχω συνάντηση με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ επί ευρωπαϊκού εδάφους για να συζητήσουμε λεπτομέρειες σχετικά με τις επόμενες κινήσεις μας στην ΠΑΕ, αλλά και για το ταξίδι του. Θα μάθω κι εγώ τότε την ακριβή ημερομηνία άφιξής του“.
 
Επίσης μίλησε και για το πριμ που έχει τάξει ο πρίγκιπας, λέγοντας: “Μην ξεχνάμε ότι σε ενδεχόμενη νίκη θα πρέπει να μοιράσει και το πριμ για το οποίο ο ίδιος μου είχε μιλήσει πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ“, ενώ τέλος,  αστειεύτηκε σχετικά με το πόσο γουρλής είναι: “Ελπίζω να είναι γουρλής και να μην μου χαλάσει το σερί“.

Πηγή: sport 24

Ads