Σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και τον κυβερνητικό εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλο, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε την ολοκλήρωση –χωρίς καθυστερήσεις- των μεταρρυθμίσεων στον τομέα της Υγείας

Ads

Συγκεκριμένα, την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων για τον τομέα της Υγείας όπως οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων, περιστολή των δαπανών για τα φάρμακα και εφαρμογή των προγραμμάτων χορήγησης μεθαδόνης, ζήτησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στη διάρκεια σύσκεψης στο Καστρί με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου και του κυβερνητικού εκπροσώπου Η. Μόσιαλου.

Η συνάντηση εντάσσεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί προ δύο εβδομάδων, με τις επιστολές που απηύθυνε ο Γ. Παπανδρέου προς όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου αναφορικά με τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί βάσει του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου αλλά και την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης ενός σημαντικού μέρους του κυβερνητικού έργου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Έως την Τετάρτη το μεσημέρι ενδέχεται να πραγματοποιηθούν νέες συσκέψεις, για θέματα της οικονομίας, ενώ αύριο αναμένεται η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις.

Ads