Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και ψάχνουν να βρουν μία λύση. Σε αυτό τοπ πλαίσιο έγινε η συνάντηση κορυφής την Δευτέρα, γι’ αυτό μίλησε με τους παίκτες ο Χιμένεθ και για τον ίδιο λόγο οι Λυμπερόπουλος, Καφές και Δέλλας μίλησαν με τον Αδαμίδη το μεσημέρι της Τρίτης.

Ads

Οι τρεις αρχηγοί της ΑΕΚ αμέσως μετά την προπόνηση και τα όσα ελέχθησαν εκεί πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Γράμμου και συζήτησαν με το Σταύρο Αδαμίδη για την κακή εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Η συνάντηση αυτή έγινε στο πλαίσιο εύρεσης αιτιών για την άσχημη πορεία του Δικεφάλου, ειδικά μετά την απογοητευτική εμφάνιση με την Καβάλα που έθεσε την Ένωση εκτός τίτλους από πολύ νωρίς.

Η συνάντηση έγινε μετά από επιθυμία και των τριών αρχηγών, οι οποίοι έδειξαν πως ενδιαφέρονται για την ομάδα και το μέλλον της, προσπαθώντας να δώσουν λύση στο παρατεταμένο ντε φορμάρισμα της ΑΕΚ. Οι τέσσερις άντρες μίλησαν για περίπου μία ώρα με στόχο να βρεθεί το πρόβλημα που έχει φέρει την Ένωση σε αυτή την βαθμολογική θέση.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον Αδαμίδη να ζητάει την απόλυση συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών στους στόχους που έχει η ομάδα, ενώ, όπως και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει Ιανουαρίου.

Ads

Όπως φαίνεται από τις κινήσεις των τελευταίων δύο ημερών (συνάντηση τη Δευτέρα, ομιλία την Τρίτη και συζήτηση με τους αρχηγούς) στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να δώσουν λύση στο πρόβλημα που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζει η ομάδα. Όπως έχει ειπωθεί αρκετές φορές το τελευταίο 24ωρο και από διάφορα στόματα “Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Πλέον όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.

Πηγή: sport 24