Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική των playouts της Super League και πλέον έλαβε τέλος η αγωνία αναφορικά με την παραμονή για Παναιτωλικό και Βόλο, αφού η Κηφισιά γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα και τον ακολουθεί στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Ads

Παρότι αδιάφοροι, οι Ηπειρώτες επικράτησαν 3-2 της ομάδας των βορείων προαστίων στην Καισαριανή και   μαζί τους στη Β’ κατηγορία, μετά και τις νίκες Βόλου και Παναιτωλικού.

Συγκλονιστικό το ματς στο «Μ. Κρητικόπουλος», με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με τον Νίνη και να ισοφαρίζονται γρήγορα από τον Ροσέρο, έχοντας στη συνέχεια δοκάρια και ακυρωθέν γκολ.

Ο Μπεγκάλα έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ στο 74’, με τον Οζέγκοβιτς να ισοφαρίζει με πέναλτι στη συνέχεια αλλά τον Ροσέρο να βάζει την «ταφόπλακα» στην Κηφισιά στις καθυστερήσεις.

Ads

Με την εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία, ο Βόλος νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς, κλείδωσε την παραμονή του στη Super League.

Χάρη στο τέρμα του Ταμπίτζε, ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου, στην 3η του σερί νίκη και μέσω της ήττας της Κηφισιάς, έμεινε στην κατηγορία. Τυπική εξασφάλιση της παραμονής και για τους Περιστεριώτες.

Τέλος σε ένα εξαιρετικό από άποψη θεάματος ματς, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ έμειναν στο 1-1.

Αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα όμως και ήταν σημαντικότερο από το παιχνίδι, είναι το ντεμπούτο του 16χρονου ταλαντούχου φορ, Κωνσταντίνου Αγγελάκη, στον οποίο ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε την ευκαιρία να παίξει στο τελευταίο δεκάλεπτο και να γίνει ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Αρκάδων που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

Αποχαιρέτησε με ισοπαλία τους οπαδούς του στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν ο Αστέρας, ενώ ο ΟΦΗ συνεχίζει στο μίνι πρωτάθλημα χωρίς ήττα.

Η βαθμολογία

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Παναιτωλικός-Ατρόμητος Αθηνών 1-0

(53΄Ταμπίτζε)

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1-1

(12’ Αλάγκμπε – 53’ αυτ. Γκρόζντανιτς)

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

(26’ Νίνης, 82’ Οζέγκοβιτς-34’, 93’ Ροσέρο, 74’ Μπεγκάλα)

 

Βόλος-Πανσερραϊκός 1-0

(56′ (πεν.) Γκαρσία)