Στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση Μπεν Αρφά, ωστόσο, δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια. Στο λιμάνι εξετάζουν κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται τόσο στην αριστερή πτέρυγα όσο και ως επιτελικοί μέσοι.

Ads

Επαφή με Ίντερ;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδεχομένως να προσεγγίσουν ξανά την Ίντερ, όπως το καλοκαίρι, προκειμένου να εξετάσουν περιπτώσεις παικτών που παραχωρούνται από τους «νερατζούρι».

Το όνομα του Μαντσίνι είναι και πάλι επίκαιρο και χθες υπήρχε δημοσίευμα στην Ιταλία σύμφωνα με το οποίο η παρουσία του Ζίκο στον πάγκο των Πειραιωτών ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο αυτή τη φορά για την απόφαση του Βραζιλιάνου άσου να έρθει Ελλάδα. Ακόμη, η Ίντερ διαθέτει κι άλλους παίκτες που αρέσουν στον Ολυμπιακό, όπως ο επιθετικός Σουάζο.

Ads

Ο Μπαμπτίστα

Ένα άλλο όνομα που ακούγεται συχνά-πυκνά πάλι από την Ιταλία είναι ο Μπαμπτίστα της Ρόμα. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει προταθεί αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς είναι πολύ δύσκολο να πιάσει λιμάνι.

Την ίδια ώρα στη γείτονα χώρα έγραψαν χθες και για τον Ζαλαγέτα της Νάπολι.

Ο Μπάμπελ κι ο «παλιός»

Στο προσκήνιο έρχονται από κύκλους μάνατζερ κι άλλα «δυνατά» ονόματα όπως αυτό του Μπάμπελ, που φεύγει από την Λίβερπουλ, ενώ επανέρχονται κι άλλες περιπτώσεις που απασχόλησαν έντονα στο πρόσφατο παρελθόν. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας.

Πακέ, Ακαλέ και Νέρι

Εν τω μεταξύ, ο Ρομέν Αργυρούδης που πρότεινε την περασμένη βδομάδα στον Ολυμπιακό τον Μονέ Πακέ της Λανς, χθες φέρεται να πρότεινε τον Ακαλέ, όπως σας ενημέρωσε ο sportdog. Στο λιμάνι, ωστόσο, δεν ξεγράφουν και την περίπτωση του Νέρι Καστίγιο. Αν ο Μεξικανός επιθετικός καταφέρει να μείνει ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει σοβαρά τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Να μην την πατήσει

Στόχος του Ολυμπιακού αυτή τη φορά είναι να μην την πατήσει σαν το καλοκαίρι. Να επικεντρωθεί, δηλαδή, στην απόκτηση ενός παίκτη (βλ. Μπεν Αρφά) και σε περίπτωση που έρθει το «ναυάγιο» να μείνει πάλι ξεκρέμαστος. Γι’ αυτό οι Πειραιώτες εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παράλληλα με αυτή του Μπεν Αρφά και φαίνεται ότι έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη, αν κρίνουμε με τα ονόματα που κυκλοφορούν.

Του Αλέξανδρου Μηνδρινού

Πηγή: sportdog