Από συνδυασμό τραυμάτων προήλθε ο θάνατος του 19χρονου Αλκιβιάδη στη Θεσσαλονίκη, όπου ομάδα ατόμων του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως επίθεση δέχθηκαν και δύο φίλοι του.

Ads

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Mega, από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει πως ο θάνατος του νεαρού οπαδού του Άρη προήλθε από συνδυασμό τραυμάτων, με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις να είναι βαρύτατες. Μάλιστα, όπως λέει η ιατροδικαστής, ακόμα κι αν δεν υπήρχε το τραύμα από δρεπάνι που προκάλεσε την αιμορραγία στο πόδι του και συγκεκριμένα στην μιριαία αρτηρία, θα ήταν εξίσου δύσκολο ο 19χρονος να κρατηθεί στη ζωή, καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι ήταν εξαιρετικά σοβαρά και άγρια.

Βρέθηκε το δρεπάνι

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε το «δρεπάνι», δηλαδή το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έπεσε νεκρός ο 19χρονος φοιτητής.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι ενδεχομένως θα βρεθεί κάποιο δακτυλικό αποτύπωμα ή γενετικό υλικό DNA που θα μπορούσε να βοηθήσει την πορεία των ερευνών, την ώρα που εξετάζονται και βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.