Σε δασική περιοχή στην τοποθεσία Πατρίδα, έξω από τη Βέροια, εντοπίστηκε νεκρός ένας 43χρονος Αλβανός, ο οποίος δολοφονήθηκε από 48χρονο, που είχε πληρωθεί από τους γονείς κοπέλας με την οποία διατηρούσε δεσμό ο 43χρονος.

Ads

Οι Έλληνες γονείς δεν επιθυμούσαν ο 43χρονος να παντρευτεί την κόρη τους και έτσι ανέθεσαν την εκτέλεσή του σε έναν 48χρονο έναντι 2.500 ευρώ. Το περιστατικό συνέβη στους Γεωργιανούς Ημαθίας.

Ο 48χρονος εκτελεστής, μαζί με έναν 36χρονο συνεργό, έστησαν καρτέρι θανάτου στον Αλβανό στις 2 Αυγούστου. Πρώτα ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του, στη συνέχεια τον κατέβασαν και τον έβαλαν με τη βία μέσα σε δικό τους αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον εκτέλεσαν.

Συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δήλωσε την εξαφάνισή του και έτσι άρχισαν οι έρευνες. Στην υπόθεση, που εξιχνίασε η ασφάλεια Ημαθίας, εμπλέκονται συνολικά πέντε άτομα, τα οποία και συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα ύστερα από έρευνες. Πρόκειται για τους δύο δράστες, τους δύο γονείς της κοπέλας (54χρονος άνδρας και 53χρονη γυναίκα) και έναν 48χρονο φίλο των γονιών που μεσολάβησε για τη γνωριμία με τον δράστη και τη συμφωνία θανάτου.

Ads

Ο 43χρονος Αλβανός εντοπίστηκε μετά από υπόδειξη προσώπου που κατηγορείται για την υπόθεση. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστικής Υπηρεσία Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνει η νεκροψία.