Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή, ξεχωρίζει η «Αβάσταχτη Γοητεία» με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, το γαλλικό «Σαν μια Εικόνα», το «Fish ‘N’ Chips» του Ηλία Δημητρίου, αλλά και το Moneyball από την πλατφόρμα του Netflix

Αβάσταχτη Γοητεία, ΑΝΤ1 – 22:00

Σκηνοθεσία: Τζόελ Κοέν

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Τζέφρι Ρας, Μπίλι Μπομπ Θόρντον

Ads

Ο επιτυχημένος δικηγόρος διαζυγίων Μάιλς διασύρει τη Μέριλιν, σύζυγο ενός πελάτη του, η οποία τον παντρεύτηκε από οικονομικό συμφέρον. Για να τον εκδικηθεί, η Μέριλιν καταστρώνει ένα περίπλοκο σχέδιο αποπλάνησης, πέφτοντας όμως και η ίδια στην παγίδα που έστησε.

Σαν Μια Εικόνα, ΕΡΤ – 22:00

Σκηνοθεσία: Ανιές Ζαουί

Παίζουν: Ζαν-Πιέρ Μπακρί, Ανιές Ζαουί, Μαριλού Μπερί

Η Σίλβια, καθηγήτρια μουσικής, μπαίνει στον κοσμικό κύκλο του Κασάρ, διάσημου ανθρώπου των γραμμάτων, επειδή η κόρη του Λολίτα είναι μαθήτριά της, απογοητεύεται, όμως, από την εγωπάθειά του. Αντίθετα, ο σύζυγός της Πιερ εκμεταλλεύεται τη γνωριμία για να αναρριχηθεί εκδοτικά. Η Λολίτα από την πλευρά της έχει τις μικρο-υστερίες της πιστεύοντας ότι όσοι ζητούν τη φιλία της τη χρησιμοποιούν για να πλησιάσουν το διάσημο πατέρα της.

Fish ’n’ Chips, ΕΡΤ2 – 22:00

Σκηνοθεσία: Ηλίας Δημητρίου

Παίζουν: Μάριος Ιωάννου, Μαρλίν Καμίνσκι, Αν – Μαρί Ο’Σάλιβαν, Διομήδης Κουφτερός

Ο Άντι, Κύπριος υπάλληλος σε «φισάδικο» του Λονδίνου, αποφασίζει να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή πίσω στην πατρίδα του μαζί με τη Γερμανίδα φιλενάδα του και την κόρη της. Η υποδοχή του αδερφού του όμως είναι αμήχανη, η Κύπρος μια άλλη χώρα από αυτήν που ήξερε, ενώ η fish ’n’ chips καντίνα που ανοίγει μια επιχειρηματική αποτυχία.

Moneyball – Netflix

Σκηνοθεσία: Μπένετ Μίλερ

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Τζονα Χιλ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Ρόμπιν Ράιτ

Παρά το μικρό προϋπολογισμό και τις συγκρατημένες φιλοδοξίες, ο μάνατζερ της ομάδας μπέιζμπολ του Όκλαντ αποφασίζει το 2001, ενάντια στις καθιερωμένες πρακτικές, να στήσει μια ομάδα εμπιστευόμενος τη στατιστική και τις αναλύσεις ενός εξπέρ των κομπιούτερ.