Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Το Πέρασμα (The Crossing) – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Τζον Γου
Mε τους: Ζανγκ Ζιγί, Τακέσι Κανεσίρο, Σονγκ Χι Κίο.

Μέσα στη δίνη του κινεζικού εμφυλίου πολέμου, τρία ζευγάρια από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στο νησί της Ταϊβάν.

Αλλαγή Πορείας (Turning Tide / En Solitaire) – ΕΡΤ2, 22:00

Ads

Σκηνοθεσία: Κριστόφ Οφενστάιν
Με τους:Φρανσουά Κλουζέ, Σαμί Σεγκίρ, Βιρζινί Εφιρά, Γκιγιόμ Κανέ

Ο Γιαν βλέπει το όνειρό του να πραγματοποιείται όταν ξαφνικά καλείται να αντικαταστήσει τον πασίγνωστο πρωταθλητή ιστιοπλοΐας σε έναν δίχως στάση αγώνα ανά τον κόσμο, όπου ο ιστιοπλόος υποχρεούται να βρίσκεται στο σκάφος μόνος του. Μετά από μερικές ημέρες στη θάλασσα και ενώ προπορεύεται, ο Γιαν θα χρειαστεί να σταματήσει προκειμένου να επισκευάσει ένα χαλασμένο πηδάλιο, γεγονός που θα διαταράξει σημαντικά την έκβαση του αγώνα.

Oldboy – OPEN, 23:45

Σκηνοθεσία: Παρκ Τσαν-Γουκ
Με τους: Τσόι Μιν Σικ, Γκανγκ Χίε-Τζουνγκ, Γιου Τζι-Ταέ

Ένας συνηθισμένος άνθρωπος απάγεται από αγνώστους και μένει φυλακισμένος επί 15 χρόνια, αγνοώντας την αιτία. Όταν ξαφνικά αποφυλακίζεται, αναζητά σε ημιπαράφρονα κατάσταση τους δεσμώτες του, όμως ο άγνωστος δήμιός του συνεχίζει να ελέγχει τη ζωή του, κάνοντάς τον μια μαριονέτα σ’ ένα μακιαβελικό σχέδιο εκδίκησης.

Τυχερό Αστέρι (Beurokeo / Broker) – Cinobo

Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κορεέντα
Με τους: Μπάε Ντούνα, Γκανγκ Ντονγκ-γον, Σονγκ Κανγκ – Χο

Μια νεαρή αποφασίζει να δώσει κρυφά το νεογέννητο παιδί της σε μια εκκλησία για υιοθεσία, αλλά ανακαλύπτει πως δυο απατεώνες κλέβουν τα μωρά για να τα πουλήσουν και ξεκινά μαζί τους ένα οδικό ταξίδι προς άγραν αγοραστών, με δυο αστυνομικίνες να βρίσκονται στο κατόπι τους.