Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα, ξεχωρίζουν ένα sci – fi θρίλερ, ένα θρίλερ επιβίωσης με ενδιαφέρον καστ, η ελληνική «Τζαμάϊκα» και το εξαιρετικό αστυνομικό θρίλερ «Χωρίς Ίχνη».

Εισβολή (The Invasion) – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Χέρσμπιγκελ
Με τους: Νικόλ Κίντμαν, Ντάνιελ Κρεγκ, Τζέρεμι Νόρθαμ, Τζέφρι Ράιτ

Ads

Η ψυχίατρος Κάρολ Μπένελ παρατηρεί ότι όλο και περισσότεροι ασθενείς και γνωστοί της αρχίζουν να συμπεριφέρονται με έναν παράξενο τρόπο. Γρήγορα θα ανακαλύψει ότι υπεύθυνος είναι ένας εξωγήινος ιός που εξαπλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα.

Το Βουνό Ανάμεσά Μας (The Mountain Between Us) – ΣΚΑΪ, 21:00

Σκηνοθεσία: Χάνι Αμπού – Ασσάντ
Με τους: Κέιτ Γουίνσλετ, Ίντρις Έλμπα

Αποκλεισμένοι μετά από τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, δύο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, ένας άντρας και μια γυναίκα, πρέπει να χτίσουν έναν σύνδεσμο μεταξύ τους, ώστε να επιβιώσουν στις ακραίες συνθήκες ενός απόμερου και χιονισμένου όρους. Όταν συνειδητοποιούν ότι δεν θα έρθει ποτέ μια βοήθεια, ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι διαμέσου εκατοντάδων μιλίων άγριας φύσης, με τον έναν να σπρώχνει τον άλλον να συνεχίσει, και να ανακαλύπτουν μέσα τους δύναμη που δεν θεωρούσαν ποτέ πιθανό ότι μπορούσε να υπάρχει.

Τζαμάικα – ALPHA, 22:40

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφωνιός
Με τους: Φάνη Μουρατίδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Σπύρο Παπαδόπουλο, Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Ο Άκης, οικογενειάρχης ταξιτζής με πολλά χρέη, και ο Τίμος, μποέμ και γνωστός τηλεπαρουσιαστής, ήταν δύο δεμένα μεταξύ τους αδέρφια, τα οποία απομάκρυνε πριν από χρόνια μια παρεξήγηση. Ο θάνατος της μητέρας τους δεν στέκεται αφορμή για να τα ξαναβρούν, όμως η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις…

Χωρίς Ίχνη (Gone Baby Gone) – OPEN, 23:15

Σκηνοθεσία: Μπεν Άφλεκ
Με τους: Κέισι Άφλεκ, Εντ Χάρις, Έιμι Ράιαν, Μόργκαν Φρίμαν

Σε μια φτωχική συνοικία της Βοστόνης ένα τετράχρονο κοριτσάκι εξαφανίζεται, αλλά οι έρευνες της αστυνομίας δεν οδηγούν πουθενά. Οι συγγενείς προσλαμβάνουν δύο νεαρούς ντετέκτιβ, οι οποίοι θ’ ανακαλύψουν ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο σκοτεινή απ’ όσο αρχικά φανταζόντουσαν.