Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix, Disney+ και Ertflix.

Ads

Σήμερα Πέμπτη, ξεχωρίζουν τοπανέμορφο «Σινεμά ο Παράδεισος», η τρίτη ταινία του franchise «Επικίνδυνη Αποστολή», το «Πιαχνίδι της Μόλυ» του εξαιρετικού Άαρον Σορόκιν και το «Τέσσερις Γάμοι σε μία Κηδεία».

Σινεμά ο Παράδεισος (Cinema Paradiso) – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Τορνατόρε
Παίζουν: Σαλβατόρε Κάσιο, Φιλίπ Νουαρέ, Ζακ Περέν, Μάρκο Λεονάρντι

Ads

Στη μεταπολεμική Ιταλία, σε ένα χωριό της Σικελίας, ένα αγόρι ξημεροβραδιάζεται στο σινεμά, όπου μαθαίνει τη μαγεία του κινηματογράφου δίπλα στον μηχανικό προβολής.

Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission Impossible 3) – ΣΚΑΪ, 21:00

Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς
Παίζουν: Τομ Κρουζ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Βινγκ Ρέιμς, Μισέλ Μόναγκαν

Ο ειδικός πράκτορας Ίθαν Χαντ, αν και έχει προσωρινά αποσυρθεί από την ενεργό δράση κι ετοιμάζεται να παντρευτεί, τα βάζει με έναν επικίνδυνο έμπορο όπλων και πολεμικής τεχνολογίας, ο οποίος όμως ορκίζεται ότι θα σκοτώσει τη σύντροφό του.

Molly’s Game – ΣΚΑΪ, 23:30

Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν
Παίζουν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Ίντρις Έλμπα, Κέβιν Κόστνερ, Μάικλ Σέρα

Καταξιωμένη σκιέρ που αποτυγχάνει την τελευταία στιγμή να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες, η Μόλι Μπλουμ πιάνει δουλειά ως βοηθός ενός διοργανωτή παιχνιδιών πόκερ για πλούσιους και διάσημους. Γρήγορα κάνει το παιχνίδι δική της υπόθεση, μπαίνοντας στο στόχαστρο του FBI.

Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία (Four Weddings and a Funeral) – ΑΝΤ1, 23:45

Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ
Παίζουν: Χιου Γκραντ, Άντι Μακ Ντάουελ, Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Σάιμον Κάλοου

Αφού συναντιούνται σε τέσσερις γάμους και μία κηδεία, ένας Αγγλος εργένης και μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος ανακαλύπτουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.