Δύο αμερικάνικες κομεντί και την ελληνική ταινία η «Χαρτοπαίχτρα» του Αλέκου Σακελλάριου, έχει το τηλεπτικό μενού για σήμερα.

Ads

Η Μάγκι Έχει Σχέδιο- EΡΤ 2, 22.00

Αμερικανική κομεντί της Ρεμπέκα Μίλερ, με τους Γκρέτα Γκέργουικ, Ίθαν Χοκ, Τζούλιαν Μουρ.

Η Μάγκι νιώθει έτοιμη να κάνει παιδί. Ισως επειδή έχει πλέον πια πειστεί πως δεν μπορεί να κρατήσει μια σχέση πάνω από έξι μήνες, αποφασίζει να το κάνει με το… σπέρμα ενός φίλου της από το κολέγιο. Την ίδια όμως ημέρα που αυτός φέρνει το υλικό στο σπίτι της για να τοποθετηθεί σύμφωνα με το ημερολόγιο της ωορρηξία της, θα κάνει σεξ και με τον Τζον, ένα συναδελφό της καθηγητή στο Πανεπιστήμιο που την έχει συναρπάσει και ο οποίος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τη σύζυγο του και τα δυο του παιδιά για να μείνει μαζί της.

Ads

Η Χαρτοπαίχτρα- Άλφα, 22.30

Ελληνική ταινία του Αλέκου Σακελλάριου, με τους Ρένα Βλαχοπούλου, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Κώστα Βουτσά.

Μια αδιόρθωτη χαρτοπαίχτρα, η Αλέκα (Ρένα Βλαχοπούλου), οδηγείται ένεκα του πάθους της σε διάφορες παρεξηγήσεις. Ο άνδρας της (Λάμπρος Κωνσταντάρας), προκειμένου να τη συνεφέρει, αρχίζει να φλερτάρει με μια συμπαίχτριά της (Λίλη Παπαγιάννη). Τα παιδιά όμως του ζευγαριού (Χλόη Λάσκου και Κώστας Βουτσάς) δεν γνωρίζουν τις προθέσεις του πατέρα τους και ανησυχούν για την τύχη της οικογένειας.

Λόγια και εικόνες – ERTFLIX

Κομεντί σε σκηνοθεσία Fred Schepisi. Πρωταγωνιστούν

Clive Owen, Juliette Binoche, Keegan Connor Tracy

Ο Clive Owen και η Juliette Binoche είναι δυο καθηγητές σε μια «ρομαντική» διαμάχη. Η υπόθεση ακολουθεί μια καθηγήτρια καλών τεχνών και έναν καθηγητή φιλολογίας, οποίοι διδάσκουν στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο. Οι δυο τους θα συγκρουστούν με αφορμή το δίλημμα εάν οι εικόνες ή οι λέξεις έχουν τη μεγαλύτερη δύναμη. Έτσι, θα καλέσουν τους μαθητές τους να αποφασίσουν. Όμως, στην πορεία θα ανακαλύψουν ότι η πιο δύσκολη μάχη δίνεται με τον ίδιο τους τον εαυτό, ενώ αυτό που και οι δύο αποζητούν στην πραγματικότητα είναι ένας ερωτικός σύντροφος τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν.