Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix, Disney+ και Ertflix.

Ads

«Τζέιμς Μποντ: Το Αύριο Ποτέ Δεν Πεθαίνει» – Star, 23:15

Κατασκοπική, Αγγλοαμερικανική 1997
Σκηνοθεσία: Ρότζερ Σπότισγουντ

Με τους: Πιρς Μπρόσναν, Τζοναθαν Πράις, Μισέλ Γεό, Τέρι Χάτσερ

Ads

Ο Τζέιμς Μποντ και μια Κινέζα συνάδελφός του θα αποτρέψουν τα σχέδια ενός βαρόνου των μίντια να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο στην Άπω Ανατολή, για να έχει την αποκλειστικότητα της τηλεοπτικής μετάδοσής του.

«Αόρατη Κλωστή» – ΑΝΤ1, 00:30

Δραματική, 2017

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον
Με τους: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Βίκι Κριπς, Λέσλι Μάνβιλ

Στο Λονδίνο του ’50 ο Ρέινολντς Γούντκοκ είναι ένας διάσημος μόδιστρος στην αυστηρή και σχολαστική καθημερινότητα του οποίου εισβάλλει η Άλμα, μια θεληματική νεαρή η οποία θα γίνει μούσα κι ερωμένη του.

«Το σπίτι που έχτισε ο Τζακ» – ΕΡΤ2, 01:00

Ταινία τρόμου, συμπαραγωγής Δανίας-Γαλλίας-Σουηδίας-Γερμανίας-Βελγίου-Τυνησίας 2018

Σκηνοθεσία: Λαρς φον Τρίερ
Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντίλον, Μπρούνο Γκανζ, Ούμα Θέρμαν, Ράιλι Κίου, Σιόμπαν Φάλον Χόγκαν, Σόφι Γκράμπολ, Τζέρεμι Ντέιβις

O Τζακ, ένας κατά συρροήν δολοφόνος, περιγράφει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του – τους φόνους που έχει διαπράξει στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, οι οποίοι τον καθόρισαν και τον ολοκλήρωσαν.

«Παρίσι, Τέξας»
Road Movie 

Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς
Πρωταγωνιστούν: Χάρι Ντιν Στάντον, Ναστάζια Κίνσκι, Ντιν Στόκγουελ

Το θρυλικό road movie του Βιμ Βέντερς που άφησε εποχή, φέρνει το απόλυτο υπαρξιακό παιχνίδι της μνήμης και του έρωτα στο ERTFLIX. Βασισμένο στο σενάριο του τιμημένου με Πούλιτζερ, Σαμ Σέπαρντ, αποτελεί ένα από τα κλασικά αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου. Το πολυβραβευμένο «Παρίσι, Τέξας» αφηγείται την ιστορία του Τράβις, ενός άνδρα που περιπλανιέται από το Μεξικό προς το Τέξας, μέσα στην ανυπόφορη ζέστη του εθνικού πάρκου Big Bend. Ο Τράβις δεν μιλάει καθόλου, ενώ όλα δείχνουν ότι έχει χάσει και σε μεγάλο βαθμό τη μνήμη του. Αυτό το οποίο τον καθοδηγεί είναι η ακατανίκητη επιθυμία του να ξαναβρεί την οικογένειά του: τη νεαρή γυναίκα του Τζέιν, της οποίας τη ζωή θεωρεί ότι έχει θέσει σε κίνδυνο, λόγω της παθολογικής του ζήλιας, και τον επτάχρονο γιο του, Χάντερ.