Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τετάρτη, ξεχωρίζει ένα ρομαντικό δράμα χαμηλών τόνων, περιπέτεια με τον επιτυχημένο Μπραντ Πιτ και 
ταινία με ταξίδια στο χωροχρόνο.

Πειρασμός, ΕΡΤ2 – 22.00

Αμερικανική ταινία του Ντρέικ Ντορέμους, με τους Γκάι Πιρς, Φελίσιτι Τζόουνς, Έιμι Ράιαν.

Ads

Έπειτα από προτροπή της κόρης τους, ο δάσκαλος μουσικής Κιθ και η σύζυγός του δέχονται να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους μία σπουδάστρια από το εξωτερικό. Η άφιξή της θα αναταράξει τη βουτηγμένη στη ρουτίνα καθημερινότητα του ζευγαριού, με τις συνέπειες να μην αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο.

Μεθυστική η χημεία του Γκάι Πιρς με τη σαγηνευτική Φελίσιτι Τζόουνς, σε ένα ρομαντικό δράμα χαμηλών τόνων – τυπικό δείγμα της φιλμογραφίας του Ντορέμους.

Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ, ΣΚΑΪ – 21.00

Αμερικανική ταινία του Μαρκ Φόρστερ, με τους Μπραντ Πιτ, Μάθιου Φοξ, Μιρέιγ Ίνος.

Ένας υπάλληλος του ΟΗΕ ταξιδεύει ανά τον κόσμο αναζητώντας θεραπεία για μια θανατηφόρα επιδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι.

Το «Contagion» συναντά τα «νεκροζώντανα» θρίλερ του Τζορτζ Ρομέρο σε μια θεαματικότατη ταινία καταστροφής, που υπηρετεί με σύνεση τα χολιγουντιανά κλισέ. Τρόμος, δράση και ειδικά εφέ συνδυάζονται προβλέψιμα, αλλά χωρίς υπερβολές, με τον Μαρκ Φόρστερ («Quantum of Solace») να υπογράφει μια ταινία που θέλει να είναι ενήλικη περιπέτεια και –ευτυχώς– τίποτα περισσότερο.

Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ώρες Πίσω, ALPHA – 23.40

Αμερικανική ταινία του Τόνι Σκοτ, με τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Βαλ Κίλμερ, Πόλα Πάτον.

Ο Κάρλιν, πυροτεχνουργός που ερευνά μια αιματηρή τρομοκρατική επίθεση σε φέρι μποτ της Νέας Ορλεάνης, έχει πρόσβαση σε μια απόρρητη συσκευή της κυβέρνησης που επιτρέπει την παρατήρηση παρελθόντων γεγονότων που έλαβαν χώρα ακριβώς πριν 4 μέρες και 6 ώρες. Πώς όμως μέσα από μια απλή παρατήρηση θα μπορέσει να αποτρέψει μια δολοφονία και την ίδια την τρομοκρατική επίθεση;

Ταξίδια στο χωροχρόνο, τρομοκρατικές ενέργειες, σασπένς, η Νέα Ορλεάνη αναγεννημένη μετά την καταστροφή. Καλογυρισμένο θρίλερ με την υπογραφή του Τόνι Σκοτ.