Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Σάββατο, το τηλεοπτικό μενού περιλαμβάνει ένα ντοκιμαντέρ για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ένα πολεμικό δράμα, μια ελληνική δραματική ταινία, αλλά και ένα animation για τους μικρούς μας φίλους.

Η Στολή του Λοχαγού Der Hauptmann, Βουλή, 23:00

Γερμανογαλλική ταινία, σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Σβέντκε, με τους: Μίλαν Πέσελ, Φρέντερικ Λάου, Μαξ Χούμπαχερ

Ads

Τις τελευταίες ημέρες του πολέμου ο Γερμανός στρατιώτης Γουίλι Χέρολντ επιχειρεί να αποστατήσει, αλλά όταν βρίσκει τη στολή ενός λοχαγού της Βέρμαχτ οικειοποιείται την ταυτότητά του και σταδιακά την κτηνώδη συμπεριφορά του.

Ντιέγκο Μαραντόνα, ΕΡΤ2, 01:00

Ντοκιμαντέρ, του Ασίφ Καπάντια

Η μετεωρική άνοδος και η κατακόρυφη πτώση του σπουδαιότερου και πιο αμφιλεγόμενου ποδοσφαιριστή του καιρού μας. Ύστερα από δύο «live fast, die young» θρύλους της ποπ κουλτούρας («Sena», «Amy»), ο βραβευμένος με Όσκαρ Ασίφ Καπάντια αφηγείται μέσα από ένα πλούσιο, αποκαλυπτικό αρχειακό υλικό τον τρόπο με τον οποίο θεοποιήθηκε και αποκαθηλώθηκε ένα αθλητικό αλλά και πολιτισμικό φαινόμενο.

Miss Violence, Ertflix

Eλληνική δραματική ταινία, σκηνοθεσία Αλέξανδρος Αβρανάς, με τους: Ρένη Πιττακή, Θεμιστοκλής Πάνου, Ελένη Ρουσσινού

Την ημέρα των γενεθλίων της η 11χρονη Αγγελική αυτοκτονεί πηδώντας από το μπαλκόνι. Η αστυνομία και η κοινωνική πρόνοια προσπαθούν να βρουν την αιτία, η οποία κρύβεται πίσω από τα επικίνδυνα μυστικά της οικογένειάς της.

Ραλφ Εναντίον Ίντερνετ, STAR, 21:00

Aμερικανική animation ταινία, σε σκηνοθεσία Ριτς Μουρ, Φιλ Τζόνστον

Παγιδευμένοι σε ένα βιντεοπαιχνίδι, ο Ραλφ και η Βανέλοπι έχουν μόνο λίγες ημέρες για να ταξιδέψουν στο διαδίκτυο, να αγοράσουν ένα σπάνιο τιμόνι και να επιστρέψουν προτού βγουν οριστικά από την πρίζα.