Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix, Disney+ και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τρίτη ξεχωρίζουν…

Deepwater Horizon – Star, 22:00

Περιπέτεια, ΗΠΑ, 2016

Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπεργκ

Με τους: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ντίλαν Ο’Μπράιεν, Κερτ Ράσελ, Κέιτ Χάντσον

Ads

Τον Απρίλιο του 2010 μια δεξαμενή άντλησης πετρελαίου στα ανοιχτά του Κόλπου του Μεξικού εκρήγνυται, προκαλώντας μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες οικολογικές καταστροφές.

Γκωγκέν – ΕΡΤ2, 22:00

Βιογραφικό ρομαντικό δράμα, παραγωγής Γαλλίας 2017.

Σκηνοθεσία: Εντουάρ Ντελίκ
Σενάριο: Εντουάρ Ντελίκ, Ετιέν Κομάρ, Τομά Λιτί, Σάρα Καμίνσκι
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Κασέλ, Τουχέι Άνταμς, Μαλίκ Ζιντί, Περνίλε Μπέργκεντορφ

1891. Ο ζωγράφος Πολ Γκωγκέν είναι ήδη γνωστός στους καλλιτεχνικούς κύκλους του Παρισιού, αλλά νιώθει κουρασμένος από τον λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο και τις πολιτικές, ηθικές και καλλιτεχνικές του συμβάσεις.

Έτσι, αποφασίζει να αφήσει πίσω του τη γυναίκα του και τα παιδιά του και να φύγει από το Παρίσι. Προορισμός του, η άλλη άκρη του κόσμου, η Πολυνησία και συγκεκριμένα η Ταϊτή. Λαχτάρα του να βρει την απόλυτη καθαρότητα. Και είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για να πραγματώσει τις αναζητήσεις του. 

Η Οργή του Θεού – Netflix

Δράμα, 2022

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Σίντελ
Πρωταγωνιστούν: Ντιέγκο Περέτι, Χουάν Μινουτζίν, Μακαρένα Ατσάγκα

Σίγουρη ότι για τον θάνατο των αγαπημένων της ευθύνεται ο διάσημος συγγραφέας τον οποίο βοηθούσε, η Λουσιάνα στρέφεται σε έναν δημοσιογράφο για να αποκαλύψει την αλήθεια.

«Η μεγάλη επιστροφή» – ERTFLIX

Πρωταγωνιστούν: Γκονγκ Λι, Τσεν Νταομίνγκ
Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού

Ένας άνδρας αναγκάζεται να αποχωριστεί την οικογένειά του, όταν συλλαμβάνεται ως πολιτικός κρατούμενος. Κατά τις τελευταίες μέρες της Πολιτιστικής Επανάστασης στην Κίνα επιστρέφει σπίτι του για να ανακαλύψει ότι η γυναίκα του έχει αμνησία. Εκείνη, αδυνατώντας να τον αναγνωρίσει, συνεχίζει να περιμένει τον σύζυγό της. Εκείνος είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να θυμηθεί.