Νέα στοιχεία γύρω από την αυτοκτονία του 49χρονου frontman των «The Prodigy», Κιθ Φλιντ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ads

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Daily Mail» λίγες ώρες πριν η αστυνομία εντοπίσει το άψυχο σώμα του στο σπίτι του στο Έσεξ, ο Κιθ Φλιντ διασκέδαζε με ένα φίλο του σε μια κοντινή παμπ, όπου φαινόταν ευδιάθετος, ενώ είχε μόλις τρέξει σε αγώνα 5 χλμ. έχοντας πετύχει προσωπικό ρεκόρ.

Παρόλα αυτά το πρωί της Δευτέρας ένας υπάλληλος του Flint τον βρήκε απαγχονισμένο μέσα στο σπίτι του. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο ανακοίνωσε ότι ο 49χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του, ο Κιθ Φλιντ φέρεται να είχε τηλεφωνήσει στη σύζυγό του, τη DJ Μαγιούμι Κάι, με την οποία ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο και της ζήτησε να τα ξαναβρούν.

Ads

«Εκείνη δεν άλλαξε γνώμη και επέμενε να πουλήσουν το σπίτι τους. Αυτή η εξέλιξη ράγισε την καρδιά του Κιθ», αναφέρει πηγή που γνώριζε το ζευγάρι, μιλώντας στην εφημερίδα «Sun». «Η Μαγιούμι δεν φταίει σε κάτι αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Keith πίστευε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει χωρίς αυτήν», προσθέτει.

Η Κάι βρισκόταν στην Ιαπωνία, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του τραγουδιστή.