Εικοσιπέντε απολύσεις σημειώθηκαν σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, ιδιοκτησίας Πέτρου Κυριακίδη. Είχαν προηγηθεί άλλες 6 τον προηγούμενο μήνα. Ο σταθμός εκπέμπει σήμερα μόνο μουσική λόγω συνεχιζόμενων στάσεων εργασίας των τεχνικών.

Ads

Στον δεύτερο μαζικό κύκλο απολύσεων εντάσσονται ανάμεσα σε άλλους οι δημοσιογράφοι Έλενα Σωτηριάδου, Δήμητρα Ευθυμιάδου, Κώστας Τσιτούνας, Νίκος Νικητέας, Γιάννης Καμπουράκης, Νίκος Κεραμιδάς και ένας τεχνικός. Η διοίκηση ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με όσους εργαζόμενους υπάγονται στο καθεστώς του δελτίου παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι).

Φήμες κάνουν λόγο για μετατροπή της φυσιογνωμίας του σταθμού, με σαφώς ολιγομελές σχήμα, ακόμη και σε μουσικό. Πάντως, τη «σφαγή» δεν υλοποιεί για λογαριασμό του Π. Κυριακίδη η Αρετή Σιδηροκαστρίτου, όπως γράφεται, αλλά ο Γ. Σουβατζής, μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΠ Εκδοτικής και πρώην υπεύθυνος της εταιρείας συμμετοχών του Δ. Κοντομηνά που είχε τον έλεγχο του Αlpha, πριν εξαγοραστεί από το RTL Group.

Μετά από συνέλευση, οι δημοσιογράφοι του Flash εξέφρασαν αλληλεγγύη στην εν εξελίξει κινητοποίηση των τεχνικών και αναμένουν την αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Θ’ ακολουθήσει νέα συνέλευση στο ραδιοσταθμό προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις των δημοσιογράφων.

Ads