Σε καλό κλίμα διεξήχθη, σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους του Alpha και της εταιρείας του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, που απέκτησε μέσω της δημοπρασίας μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Υπενθυμίζεται πως ο Alpha δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια.

Ads

Όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα όπως αυτό της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς ο Alpha, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια, διαθέτει τις υποδομές και το προσωπικό. Έτσι ανοιχτό παραμένει ακόμη και το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο εταιρειών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστούν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Καλογρίτσας εξετάζει να διευρύνει τον κύκλο των συνεργατών του, ξεκινώντας επαφές με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Εν τω μεταξύ, δεκτό έγινε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροζαλία Λάλη το αίτημα του Alpha να του χορηγηθούν λόγω έννομου συμφέροντος οι κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν επί 66 ώρες όσα έγιναν κατά τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών.

Ads

Επιδίωξη του καναλιού είναι «να θεμελιώσει την αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρείας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη» την οποία ο σταθμός έχει ήδη καταγγείλει στα αρμόδια όργανα ζητώντας να αποβληθεί από το διαγωνισμό ως πρώτη επιλαχούσα και να ακυρωθεί εξ αυτού του λόγου όλη η δημοπρασία.