Δεκτή έκανε την αίτηση της Χ.Κ. Τεγόπουλος για αναστολή των ατομικών και διωκτικών μέτρων εις βάρος της εταιρείας, στο πλαίσιο της αίτησής της για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα το δικαστήριο.

Ads

 

Πρόκειται για προσωρινή απόφαση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, όταν θα συζητηθεί η κύρια αίτηση για υπαγωγή της Χ.Κ.Τεγόπουλος στο άρθρο 99.
 
Το δικαστήριο με την προσωρινή διαταγή απέρριψε την εξαίρεση που είχαν ζητήσει οι εργαζόμενοι, για να μπορέσουν να εκτελέσουν την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών, το οποίο τους είχε επιδικάσει μισθούς δύο και τριών μηνών μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει.
 
Μετά την εξέλιξη οι εργαζόμενοι θα συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους σε συνέλευση την Τετάρτη.

Από την πλευρά της, η εταιρεία Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις ΑΕ, σε συνέχεια της από 30.12.2011 ανακοίνωσής της, ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι, με την υπό σημερινή ημερομηνία προσωρινή διαταγή του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ανεστάλησαν οι ατομικές και συλλογικές διώξεις των πιστωτών κατά της εταιρείας και κατά κάθε συνυπεύθυνου με αυτήν προσώπου έως την εκδίκαση της αιτήσεως για την υπαγωγή της στις διατάξεις των άρθρων 99 επ. του πτωχευτικού κώδικα, καθώς και λήψης προληπτικών μέτρων, που προβλέπονται από τις ως άνω διατάξεις, η οποία προσδιορίστηκε να πραγματοποιηθεί την 15.02.2012.

Ads