Την τιμητική του στο twitter έχει σήμερα, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας. Ο λόγος είναι η Ελένη Μενεγάκη. 

Ads

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, ο Νίκος Καρανίκας, ρωτήθηκε για την παρουσιάστρια και εξέφρασε τον θαυμασμό του, λέγοντας ότι είναι: «όμορφη, ευγενική, διακριτική, δεν κουτσομπολεύει και δεν προσβάλλει ποτέ κανέναν». Εξάλλου, όπως είπε, «όλη η Ελλάδα την αγαπά». 

«Οι Κινέζοι λένε το εξής: υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου. Όπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική. Η Μενεγάκη, λοιπόν, είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης» σημείωσε για την επιτυχία της. 

Όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί ακόμη την εκπομπή, ο Νίκος Καρανίκας απάντησε ότι «δεν θα δώσει λογαριασμό» αλλά σημείωσε: «τώρα η Μενεγάκη έχει πάει μεσημέρι και εγώ δουλεύω full time». 

Τέλος ο Νίκος Καρανίκας υποστήριξε ότι αν η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να κάνει κριτική στην κυβέρνηση θα το έκανε πολύ προσεκτικά γιατί το κοινό της είναι χαμηλού εισοδήματος και η κυβέρνηση στηρίζει τους φτωχούς. Για την αμοιβή της που είναι πολύ υψηλή δήλωσε ότι αυτό συμβαίνει επειδή ακριβώς δεν προκαλεί.

Ads

Μετά τα παραπάνω το twitter έπιασε δουλειά: