Επτά μήνες λειτουργίας της ελεύθερης ΕΡΤ3. Επτά μήνες αγώνας των εργαζομένων για μια πραγματικά ελεύθερη και ανεξάρτητη ραδιοτηλεόραση, ενάντια στο μαύρο και στο λουκέτο της κυβέρνησης. Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 οργανώνουν τη γιορτή του αγώνα και καλούν στο κτίριο της ΕΡΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού και Καυταντζόγλου σε ένα αυτοσχέδιο, αυτοδιαχειριζόμενο, αλλά γεμάτο αγάπη και επιμονή, γιορτινό τραπέζι.

Ads

 
«Με αξιοπρέπεια, κουράγιο, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, παραμένουμε στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης της ΕΡΤ3. Γιορτάζουμε και δεν πενθούμε. Γιορτάζουμε την τόλμη των ονείρων μας παρά την εκδικητική και σαδιστική αντιμετώπιση που επιφυλάσσει στους παράνομα απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ η Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου», αναφέρουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 και συνεχίζουν:
 
«Δίπλα και συνάμα με την κοινωνία των εργαζομένων και των θυμάτων μίας άνευ προηγουμένου επίθεσης σε δικαιώματα και εργασιακές σχέσεις.
 
Η Ελεύθερη και ανεξάρτητη ΕΡΤ3 καλεί τους εκπροσώπους φορέων, επαγγελματικών οργανώσεων, κοινωνικών δράσεων, συλλογικοτήτων, πρωτοβουλιών και ομάδων έκφρασης αλληλεγγύης, το Σάββατο  21 Δεκεμβρίου στις 13.00 για να τσουγκρίσουμε ένα ποτήρι κρασί, να ανταλλάξουμε ευχές και όνειρα. Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 13.00 στο στούντιο 1 της ΕΡΤ3 Λεωφόρο Στρατού και Καυταντζόγλου, είστε προσκεκλημένοι στο αυτοσχέδιο, αυτοδιαχειριζόμενο, αλλά γεμάτο αγάπη και επιμονή, γιορτινό τραπέζι των εργαζομένων της ΕΡΤ3».