Δύο εβδομάδες μετά την καταστροφική φωτιά στις εγκαταστάσεις του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV και οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς…

Ads

Η εικόνα της αίθουσας τύπου, των γραφείων των δημοσιογράφων της ΚΡΗΤΗ TV και της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα πριν την 28η Ιουλίου. Η φωτιά που οδήγησε στην ολική καταστροφή το πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε όλες τις εγκαταστάσεις του ομίλου ωστόσο η ΚΡΗΤΗ TV δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να εκπέμπει.

Οι εργασίες αποκατάστασης των κτιριακών υποδομών είναι ιδιαίτερα απαιτητικές ωστόσο η διοίκηση είναι αποφασισμένη αυτές να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Στις εγκαταστάσεις του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε και ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου διαπιστώνοντας και ο ίδιος το μέγεθος της καταστροφής συγχαίροντας ωστόσο διοίκηση και εργαζομένους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν από την πρώτες κιόλας ώρες μετά την καταστροφική φωτιά, ενωμένοι και απόλυτα αποφασισμένοι για δυναμικότερη συνέχεια.

Μέρα με τη μέρα η μαυρίλα της καταστροφή απομακρύνεται από τις εγκαταστάσεις του ομίλου. Πλέον το σήμα της επανεκκίνησης έχει δοθεί με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμη πιο δυναμική για το σύνολο του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV.

Ads

https://www.youtube.com/watch?v=uQFegZARtDs