Την καταγγελία του περιοδικού Unfollow για απειλές κατά συντάκτη του από άτομο που συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης διαψεύδει ο ιδιοκτήτης της Aegean Oil μέσω του δικηγόρου του Φαήλου Κρανιδιώτη. Εν τω μεταξύ η καταγγελία κάνει το γύρο του κόσμου. Η εκπομπή Listening Post του Al Jazzera παρουσίασε τις καταγγελίες για τις απειλές μετά από ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο πετρελαίου και τον Δημήτρη Μελισσανίδη που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού. 

Ads

 
Σύμφωνα με την καταγγελία, άτομο που συστήθηκε ως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ιδιοκτήτης της Aegean Oil τηλεφώνησε στο περιοδικό ζητώντας τον συντάκτη του ρεπορτάζ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνομιλίας δέχτηκε απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του. Μετά από έρευνα του περιοδικού αποκαλύφθηκε πως ο αριθμός τηλεφώνου που κάλεσε στο γραφεία του Unfollow είναι καταχωρημένος ως «AEGEAN OIL SA (Μελισσανίδης Δημήτριος) Βιομηχανία και Εμπορία Πετρελαιοειδών – Κεντρικά Γραφεία»
 

Διαβάστε: Unfollow: Απειλές για τη ζωή συντάκτη από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Μελισσανίδη Φαήλος Κρανιδιώτης απέστειλε επιστολή στο περιοδικό διαψεύδοντας τις καταγγελίες. Όπως αναφέρεται στην επιστολή “μετά από δημοσιεύματα βαρύτατα συκοφαντικού περιεχόμενου σε βάρος του προσώπου του, στο τεύχος σας Φεβρουαρίου 2013, δημοσιεύσατε επίσης στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού σας το Σάββατο στις 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 22:15, άρθρο με τίτλο «Απειλές εναντίον του UNFOLLOW από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη» .
 
Ο κ. Δ. Μελισσανίδης σας δηλώνει πως ουδέποτε επικοινώνησε με οποιονδήποτε συντάκτη ή άλλον συνεργάτη σας.
 
Οφείλετε δε να δημοσιεύσετε την παρούσα απάντηση του στην ηλεκτρονική σας σελίδα και να διαγράψετε τα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση σας. Κατά τα λοιπά επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του”.