Η αδελφή του Prince, Tyka Nelson, ζήτησε με έγγραφα τα οποία κατέθεσε στο δικαστήριο της Μινεσότα να οριστεί ειδικός διαχειριστής προκειμένου να χειριστεί όλες τις υποθέσεις του εκλιπόντος αδελφού της, καθώς επίσης να οριστεί με διαθήκη το ύψος της περιουσίας τού μουσικού.

Ads

Η αξία του μουσικού καταλόγου του Prince έχει εκτιμηθεί σε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον Όουεν Χάσνεϊ, τραγουδιστή και πρώτο μάνατζερ του Prince.

Η ακριβής αξία των ακινήτων του Prince δεν έχει ακόμα καθοριστεί, σύμφωνα με το Associated Press, υπολογίζεται ωστόσο, σε τουλάχιστον 27 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα.

Η εφημερίδα L.A Times ανέφερε πρόσφατα ότι η ακίνητη περιουσία του Prince θα μπορούσε να ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια δολάρια, με την προοπτική να ανέβει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Ads

Οι πωλήσεις του μετά θάνατο έχουν εκτοξευθεί 

Ο Prince βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη 21 Απριλίου, σε ηλικία 57 χρόνων, μέσα σε έναν ανελκυστήρα του Paisley Park Studios, που βρίσκεται σε προάστιο της Μινεάπολης.

Η αιτία του θανάτου του διάσημου τραγουδοποιού και ερμηνευτή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, παρά το γεγονός ότι έγινε νεκροψία και ότι αποκλείστηκε η αυτοκτονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέθανε ο Πρινς σε ηλικία 57 ετών

Πέθανε μόνος ο Prince: «Δεν πιστεύουμε πως πρόκειται για αυτοκτονία»

Με τα δικά του λόγια: 10 πράγματα που μας έμαθε ο Prince

«Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει διαθήκη και δεν έχω κανέναν λόγο να πιστέψω ότι μπορεί ο αποθανών να έχει αφήσει κάποιας μορφής διαθήκη», είπε η Νέσλον στην αναφορά της με την οποία ζητάει να οριστεί ειδικός διαχειριστής για την περιουσία του αδελφού της.

Πρόσθεσε δε, ότι ένας διαχειριστής είναι απαραίτητος «διότι δεν έχει οριστεί κάποιος αντιπρόσωπός του στην Μινεσότα ή κάπου αλλού».

Η σορός του Prince αποτεφρώθηκε σε μία οικογενειακή τελετή την περασμένη Παρασκευή.

Οι πωλήσεις των άλμπουμ του έχουν εκτοξευθεί αμέσως μετά τον θάνατό του, φτάνοντας στην κορυφή των τσαρτ.