Παγκόσμια θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιντ και της κόρη του Τζιάνα, ενώ άλλοι επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου.   

Ads

Σύμφωνα με αναφορές στα διεθνή Μέσα ανάμεσα στα θύματα είναι η προπονήτρια της Τζιάνα, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ της κομητείας του Όραντζ, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και η μητέρα της, Σάρα και ο πιλότος του ελικοπτέρου Αρα Ζομπαγιάν.  

Η Τζιάνα Μπράιαντ και η Αλίσια ήταν συμπαίκτριες στην ομάδα της Mamba Academy, της Ακαδημίας μπάσκετ που είχε ιδρύσει ο ίδιος ο Κόμπι Μπράιαντ. Τα δυο κορίτσια ταξίδευαν συχνά με το ελικόπτερο του Μπράιαντ για να πηγαίνουν στους αγώνες τους. Τον θάνατο του προπονητή Τζόνι Αλτομπέλι, επιβεβαίωσε και το Orange Coast College. «Ήταν προπονητής, συνάδελφος, μέντορας και φίλος για 27 χρόνια», ανέφερε το Orange Coast College μιλώντας για έναν προπονητή που ενέπνευσε πάθος στους παίκτες του.     

Ο παίκτης τους μπέιζμπολ Τζεφ ΜακΝίλ έκανε λόγο για έναν από τους αγαπημένους του προπονητές και έναν από τους βασικούς λόγους που είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί επαγγελματικά.       

Τον θάνατο της Κριστίνα Μάουζερ, που υπήρξε βοηθός προπονητή σε ομάδα μπάσκετ ιδιωτικού σχολείου στην Κομητεία Όραντζ, επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σύζυγός της. «Τα παιδιά μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Χάσαμε την όμορφη σύζυγο και μητέρα σήμερα σε συντριβή ελικοπτέρου. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση, σημαίνει τόσα πολλά», έγραψε ο σύζυγος της γυναίκας.       

Ο θάνατος της συμπαίκτριας της Τζιάνα Μπράιαντ, Πέιτον Τσέστερ, και της μητέρα της Σάρα, επιβεβαιώθηκε επίσης μέσω Instagram. Τον θάνατο γνωστοποίησε η Ράιλι Τσέστερ, αδερφή της παίκτριας.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Rest In Peace to the most amazing Mother and sister. I love you Pay Pay and Mom RIP❤️❤️

A post shared by Riley Chester (@riley.chester) on

Jan 26, 2020 at 5:26pm PST

Υπενθυμίζεται ότι για την ώρα τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου παραμένουν άγνωστα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για βλάβη. Ωστόσο, στην περιοχή που πετούσε το ελικόπτερο επικρατούσε και κακοκαιρία. Ο καιρός δεν ενδείκνυτο για πτήσεις, καθώς επικρατούσε ομίχλη. Μάλιστα αναφέρεται ότι ακόμη και τα ελικόπτερα της αστυνομίας ήταν καθηλωμένα λόγω του καιρού.