Απαγχονισμός ήταν το μέσο της αυτοκτονίας του frontman των Prodigy Κιθ Φλιντ, όπως επιβεβαίωσε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Εσσεξ.

Ads

Σύμφωνα με τη βοηθό ιατροδικαστή Λίνσεϊ Σαφ, η καταγεγραμμένη αιτία θανάτου του Φλιντ, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 49 ετών, είναι ο απαγχονισμός. «Η αστυνομία ήταν παρούσα, ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε ως μη ύποπτος» είπε η Σαφ.

Η σορός του Κιθ Φλιντ υπεβλήθη σε νεκροψία – νεκροτομή στο νοσοκομείο του Μπρούμφιλντ στις 7 Μαρτίου. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του, ο Κιθ Φλιντ φέρεται να είχε τηλεφωνήσει στη σύζυγό του, τη DJ Μαγιούμι Κάι, με την οποία ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο και της ζήτησε να τα ξαναβρούν.

Ads

«Εκείνη δεν άλλαξε γνώμη και επέμενε να πουλήσουν το σπίτι τους. Αυτή η εξέλιξη ράγισε την καρδιά του Κιθ», αναφέρει πηγή που γνώριζε το ζευγάρι, μιλώντας στην εφημερίδα «Sun». «Η Μαγιούμι δεν φταίει σε κάτι αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Keith πίστευε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει χωρίς αυτήν», προσθέτει.

Η Κάι βρισκόταν στην Ιαπωνία, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του τραγουδιστή. Η Μαγιούμι Κάι μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί, δημοσίως, πάνω στην είδηση της αυτοκτονίας του συντρόφου της.