Πέθανε ο διεθνής τερματοφύλακας Matija Sarkic σε ηλικία 26 χρονών, όπως ανακοίνωσε η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν, η Μίλγουολ.

Ads

Σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρεται: «Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Μίλγουολ είναι εντελώς συντετριμμένος που ανακοινώνει ότι ο Matija Sarkic έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 26 ετών.

«Ο Sarkic, ο νούμερο ένα τερματοφύλακας των “Λιονταριών”, είχε 33 συμμετοχές για τον σύλλογο από τότε που ήρθε από τους Wolverhampton Wanderers τον Αύγουστο του 2023» συμπληρώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Ο διεθνής Μαυροβούνιος, ο Matija εκπροσώπησε με υπερηφάνεια τη χώρα του (σ.σ. Μαυροβούνιο» σε πολλές περιπτώσεις. Όλοι στον σύλλογο στέλνουν την αγάπη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους φίλους του Matija σε αυτή την εξαιρετικά θλιβερή στιγμή» προστίθεται στη σχετική δήλωση.

Ads

«Ο σύλλογος δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Matija» καταλήγει η ομάδα σχετικά με την ξαφνική απώλεια του ποδοσφαιριστή.