Έχει υιοθετήσει ήδη δύο παιδιά από το Μαλάουι και τώρα η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαντόνα, θέλει να υιοθετήσει ακόμη δύο.

Ads

Όπως έγινε γνωστό σήμερα η βασίλισσα της ποπ μετέβη στη Λιλόνγκουε του Μαλάουι και κατέθεσε αίτηση υιοθεσίας στο δικαστήριο της πόλης. Μαζί της ήταν και τα δύο παιδιά της, που κατάγονται από τη χώρα.

Η Μαντόνα είχε υιοθετήσει το 2006 στο Μαλάουι τον Ντέιβιντ Μπάντα, ενώ το 2009 υιοθέτησε την Μέρσι Τζέιμς.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έφθασε στο Μαλάουι με ένα ιδιωτικό αεροσκάφος και θα διανυκτερεύσει σε ξενώνα στα περίχωρα της πρωτεύουσας της χώρας.

Ads

Όταν στο παρελθόν είχε ταξιδέψει στο Μαλάουι για την υιοθεσία των παιδιών της, η εμφάνιση της εκεί είχε πυροδοτήσει κόντρα με την τότε πρόεδρο της χώρας, Τζόις Μπάντα, που είχε κατηγορήσει την τραγουδίστρια για αλαζονική συμπεριφορά προς τις επίσημες αρχές. Τότε η Μπάντα είχε καταγγείλει ότι η Μαντόνα απαιτούσε να την αντιμετωπίζουν ως πρόσωπο VIP, ενώ καυχιόταν υπερβολικά για την γενναιοδωρία της προς τους κατοίκους της χώρας.

Μετά την αποχώρηση της Μπάντα το 2014, οι σχέσεις της τραγουδίστριας με το νέο πρόεδρο Πίτερ Μουταρίκα είναι καλύτερες, με τον ίδιο να έχει εκφράσει ανοιχτά την ευγνωμωσύνη του«για το πάθος της Μαντόνας για την χώρα του».

Σημειώνεται, ότι η Μαντόνα ίδρυσε το 2006 το ίδρυμα Raising Malawi το οποίο έχει προσφέρει δωρεές ύψους εκατομμυρίων δολαρίων για την χρηματοδότηση ορφανοτροφείων και διαφόρων θεσμών προστασίας ορφανών στο Μαλάουι.