«Οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση» με τον νεαρό Τζίμι Μπένετ αρνείται η Ιταλίδα ηθοποιός Άζια Αρτζέντο. Η ηθοποιός κατηγορήθηκε από τον νεαρό συνάδελφό της για σεξουαλική επίθεση εις βάρος του όταν εκείνος ήταν 17 ετών. 

Ads

«Διαψεύδω και απορρίπτω το περιεχόμενο του άρθρου που δημοσίευσαν οι New York Times, το οποίο κυκλοφορεί στα διεθνή ΜΜΕ (…). Δεν είχα ποτέ συνάψει σεξουαλική σχέση με τον Μπένετ», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η 42χρονη ηθοποιός στο δελτίο τύπου.

«Είμαι βαθύτατα σοκαρισμένη και συγκλονισμένη καθώς διαβάζω απόλυτα ψευδείς πληροφορίες» συνεχίζει η ηθοποιός προσθέτοντας ότι «δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιταχθεί σε όλα τα ψέματα και να προστατευτεί με κάθε τρόπο».

Την Κυριακή, οι New York Times έγραψαν ότι η Ιταλίδα ηθοποιός, από τις πρώτες που κατήγγειλε τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Ουάινστιν και εκ των φωνών του κινήματος Me Too, κατέβαλε χρήματα στον Τζίμι Μπένετ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια το 2013, όταν εκείνος ήταν ηλικίας 17 ετών.

Ads

Στο άρθρο, όπου ο συντάκτης επικαλείται έγγραφα τα οποία εστάλησαν στην εφημερίδα από μια μη κατονομαζόμενη πηγή, αναφερόταν ότι ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής έλαβε το ποσό των 380.000 δολαρίων.

Η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια δεν διαψεύδει ότι έδωσε χρήματα στον Μπένετ, τονίζοντας όμως ότι το έκανε με μοναδικό σκοπό να τον βοηθήσει οικονομικά σε μια δύσκολη για εκείνον περίοδο. 

Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι ο Άντονι Μπουρντέν – ο γνωστός σεφ που αυτοκτόνησε πρόσφατα και με τον οποίο είχε σχέση – ήταν εκείνος που κατέβαλλε τα χρήματα στον Μπένετ «για να τον βοηθήσει οικονομικά και να σταματήσει να παρεμβαίνει στις ζωές μας». 

«Δεν προσπαθήσαμε να εξαγοράσουμε τίποτα. Βοηθήσαμε μια βασανισμένη ψυχή που προσπαθούσε εναγωνίως να βρει χρήματα», αναφέρει η Αρτζέντο. Μάλιστα, πριν ένα χρόνο η Αρτζέντο και ο Μπουρντέν είχαν ανταλλάξει μηνύματα για την υπόθεση, σύμφωνα με το TMZ. 

Σε ένα από αυτά ο Μπουρντέν γράφει «πες του να πάει να γ…θεί. Αλλιώς σε κάθε περίπτωση σε στηρίζω». «Δεν εξαγοράζεις τη σιωπή του, μόνο ελευθερία έναντι της ενόχλησης από εκείνον. Και προσπαθείς να βοηθήσεις έναν διεστραμμένο για να ξαναφτιάξει τη ζωή του», σημειώνει σε άλλο μήνυμα. 

Η Αρτζέντο σε ένα από τα μηνύματά της γράφει ότι είναι σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση και αναφέρει: «Δεν θα αγόραζα ποτέ τη σιωπή για κάτι που δεν θα ήταν αλήθεια. Είμαι άφραγκη εντελώς. Δεν τον φοβάμαι, ούτε είμαι πουριτανή». Σε άλλα μηνύματα, σύμφωνα με το TMZ, αρνείται ότι του επιτέθηκε εκείνη και υποστηρίζει ότι ήταν ο νεαρός ηθοποιός που είχε εμμονή μαζί της.