Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εντοπισμού ενός 2χρονου αγοριού, που ενώ απολάμβανε τα νερά λίμνης κοντά στο ξενοδοχείο που διέμενε το άρπαξε ένας αλιγάτορας.

Ads

Η τετραμελής οικογένεια από τη Νεμπράσκα -εκτός του μικρού αγοριού που άρπαξε ο αλιγάτορας, το ζευγάρι έχει ακόμη ένα 4χρονο κοριτσάκι- είχε φθάσει στο Grand Floridian Hotel του Ορλάντο, που βρίσκεται κοντά στη Disneyland, για ολιγοήμερες διακοπές την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN, το απίστευτο περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των γονιών, ενώ η οικογένεια απολάμβανε το μπάνιο της στην αμμώδη παραλίας της λίμνης. 

image

Ads

Ο πατέρας έπεσε στο νερό αμέσως για να ελευθερώσει τον γιο του από τις ‘λαβές’ του αλιγάτορα- μάλιστα, υπάρχουν μικρές γρατσουνιές στο χέρι του– αλλά δεν κατάφερε να πάρει πίσω το παιδί.

Η μητέρα, επίσης, μπήκε στο νερό, προσπαθώντας να βρει το παιδί της, σύμφωνα με δηλώσεις της.

«Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες και δεν είναι πιθανό να βρεθεί το παιδί ζωντανό», δήλωσε ο σερίφης της περιοχής, Jerry Demings, ο οποίος συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει καμία καταγραφή παρόμοιων συμβάντων (σ.σ. αρπαγής ανθρώπων) στο συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο, είπε ότι το τελευταίο καιρό είχαν γίνει αναφορές για αλιγάτορες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην περιοχή.

image

Το μέγεθος του αλιγάτορα υπολογίζεται περίπου στα 7 μέτρα.

Στην παραλία της λιμνοθάλασσας και συγκεκριμένα, στο σημείο όπου συνέβη το απίστευτο περιστατικό, δεν υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα «Απαγορεύεται η κολύμβηση».

Οι αρχές δήλωσαν ότι, δεν σκοπεύουν να σταματήσουν μέχρι να βρεθεί το παιδί.

image

Ελικόπτερα, σόναρ, περί τα 8 σκάφη, ακόμη και κυνηγοί αλιγάτορα συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης, ενώ δύτες είναι σε ετοιμότητα, αναμένοντας το «πράσινο φως». 

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του παιδιού.

Δείτε το βίντεο από το σημείο: