Ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Time που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Χίλαρι Κλίντον. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ μοιάζει να έχει κέρατα, καθώς ακριβώς πίσω από το κεφάλι της προβάλλει το γράμμα «M» από τον τίτλο του περιοδικού.

Ads

 
Το εξώφυλλο έρχεται στον απόηχο της υπόθεσης με τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε από τον Τύπο ότι χρησιμοποιούσε τον προσωπικό λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της για την επίσημη αλληλογραφία της ενώ βρισκόταν στην θέση της υπουργού Εξωτερικών. Πολιτικοί αναλυτές θεωρούν ότι τόσο αυτή η υπόθεση, όσο και το εξώφυλλο δεν βοηθούν τις βλέψεις της Κλίντον για την προεδρία του κόμματος των Δημοκρατικών.

image
 
Χθες το μεσημέρι, το Time ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ένα άρθρο στο οποίο αναφέρει 34 παραδείγματα με εξώφυλλα προσώπων «που δείχνουν σαν να έχουν κέρατα». Ενδεικτικά αναφέρει τα παραδείγματα του πρώην προέδρου και συζύγου της, Μπιλ Κλίντον, του πάπα Βενέδικτου, του πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’, του Τζον Τραβόλτα, του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, του Φραγκλίνου Ρούσβελτ, της Μάργκαρετ Θάτσερ, του πάπα Φραγκίσκου και του Νταρθ Βέιντερ από τον Πόλεμο των Άστρων.
 
Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το Time δίνει μία «διαβολική διάσταση» στην Χίλαρι Κλίντον, καθώς παρεμφερής ήταν η εμφάνισή της και στο εξώφυλλο του περιοδικού της 16ης Νοεμβρίου 2009.