Νεκρός από μαχαιριά νεαρού οδηγού ταξί έπεσε 19χρονος Βρετανός τουρίστας τα ξημερώματα στον Λαγανά της Ζακύνθου. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και τέσσερις φίλοι του θύματος που τραυματίστηκαν στη συμπλοκή.

Ads

Όλα άρχισαν στις 4.30 τα ξημερώματα σε κέντρο διασκέδασης στην τουριστική περιοχή του Λαγανά, όταν ο 21 ετών δράστης και ένας φίλος του, διαπληκτίστηκαν με την παρέα των Βρετανών. Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, όπως και ο φίλος του ως συνεργός. Όπως υποστήριξε, σύμφωνα με την “Ελευθεροτυπία”, ο 21χρονος δράστης, ενοχλήθηκε διότι οι πέντε νεαροί Βρετανοί τουρίστες τους ενοχλούσαν με λέιζερ.

Οι νεαροί δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια και λίγο αργότερα ο 19χρονος Βρετανός έπεσε αιμόφυρτος καθώς δέχθηκε θανάσιμη μαχαιριά στην καρδιά. Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, ο δράσης και ο φίλος του εξαφανίστηκαν και πέταξαν το μαχαίρι στη θάλασσα. Τρεις ώρες αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε τον 21χρονο οδηγό ταξί στο σπίτι του. Λίγο πιο μετά συνελήφθη και ο φίλος του δράστη, ως συνεργός, διότι όπως υποστηρίζει η αστυνομία, παρακολουθούσε τα όσα συνέβαιναν χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να σταματήσει το δράστη. Δύτες που έπεσαν στη θάλασσα, στο σημείο που υπέδειξε ο 21χρονος, βρήκαν το μαχαίρι.

Οι υπόλοιποι τέσσερις Βρετανοί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα στην κοιλιά, στην πλάτη και σε όλο τους το σώμα.

Ads