Τη δέσμευση του για επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού στους Δημοσίους υπαλλήλους, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, επανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στους εργαζόμενους στο ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ.

Ads

«Το λέω ξεκάθαρα εάν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του, θα είναι κάτι που θα κάνω από την πρώτη μέρα. Ο πραγματικός σας μισθός έχει μειωθεί παρά πολύ» είπε ο πρόεδρος το ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, κάλεσε τους πολίτες να αναστρέψουν την πορεία, με πρώτο βήμα τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Υπερήφανοι που αντιστέκεστε σε ένα ανάλγητο καθεστώς του 41%. Σηκώστε ανάστημα, είμαστε δίπλα σας και δεν θα αφήσουμε κανένα να σας τρομοκρατήσει. Δεν είστε μόνοι σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (21/5) σε συνέντευξη του στο Attica, ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό, με αφορμή την επιστολή του προς την Ουρσουλα Φόντερ Λαιεν, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

«Υπάρχει μια κυβέρνηση 5 χρόνια, αν δεν είναι ικανοποιημένος ο λαός από την καθημερινότητά του να μην κατηγορεί την κυβέρνηση του 2015. Όταν άκουσα για την επιστολή, σκέφτηκα ….γιατί η ελληνική φέτα που παράγεται στην Ελλάδα είναι πιο ακριβή εδώ από ότι στο Βέλγιο που πάει τόσο χρήμα, πάει σε ολιγοπώλια» σημείωσε.

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε άνοιγμα προς το προοδευτικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, αποκλείοντας ταυτόχρονα συνεργασία με το Νίκο Ανδρουλάκη.