Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 25χρονη «Μαρία» η οποία φέρεται να είναι «εγκέφαλος» του νέου κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων που αποκαλύφθηκε από τις αρχές.

Ads

Οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται ότι κατά περίπτωση οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαρύτατα αδικήματα, μεταξύ των οποίων, αυτό της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στην πλειοψηφία τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Η 25χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία σχέση με αξιόποινες πράξεις επιμένοντας πως διατηρούσε μόνο φιλικές σχέσεις με κάποια από τα ανήλικα κορίτσια.

Ads

Ο 55χρονος κατηγορούμενος που ασχολείτο με την τέχνη του τατουάζ και είναι κατηγορούμενος και στην άλλη υπόθεση με εκμετάλλευση ανηλίκων, φέρεται να αρνήθηκε τα αδικήματα που του αποδίδονται αν και παραδέχθηκε σεξουαλικές επαφές με κάποιες κοπέλες, για τις οποίες δεν γνώριζε, όπως είπε, τις ηλικίες του.

Την κατηγορία αρνήθηκαν και ο ταξιτζής και ο φίλος της 25χρονης οι οποίοι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήταν εκείνοι που μετέφεραν τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού.

Την ίδια στάση, λένε οι πληροφορίες, κράτησε και ο 36χρονος κατηγορούμενος στον οποίο επίσης αποδίδεται το αδίκημα της εμπορίας ανηλίκων. Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ.

Την κατηγορία ότι προωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία αρνήθηκε και η 20χρονη κατηγορούμενη η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο και αυτή της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Επιπλέον, οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα, καθώς φαίνεται ότι οι κατηγορούμενοι λειτουργούσαν ως συγκοινωνούντα δοχεία με ένα άλλο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, το οποίο εξαρθρώθηκε πριν από λίγους μήνες από την ΕΛ.ΑΣ..

Ένας εκ των κατηγορουμένων ήταν και στην ποινική δικογραφία για την υπόθεση του προηγούμενου κυκλώματος, οπότε ερευνάται το αν υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες.