Έξωση στην οικογένεια 81χρονου ανάπηρου συνταξιούχου, στα Φλογητά Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε με παρουσία, μάλιστα, ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ads

Όπως αναφέρει το 902.gr 81χρονος ήταν εγγυητής σε στεγαστικό δάνειο του γιου του, ο οποίος έμεινε άνεργος και δεν μπορούσε να πληρώνει τις δόσεις. Το σπίτι του 81χρονου εκπλειστηριάστηκε τον Δεκέμβρη για 150.001, ευρώ ενώ η πραγματική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη.

Οι φορείς της περιοχής και συμπολίτες ου 81χρονου απέτρεψαν ήδη δύο φορές την έξωση, αλλά σήμερα ο δικαστικός επιμελητής με την συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων μπήκε στο σπίτι το πρωί, και έβγαλαν τον ίδιο, τη σύζυγο του και την άνεργη κόρη τους που, όπως αναφέρει το 902.gr, συντηρούνται με μοναδικό εισόδημα τη σύνταξή του. Επιπλέον, στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας νοσηλεύεται ο εγγονός του που επίσης έμενε μαζί τους.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικαστικός επιμελητής, με την προστασία της Αστυνομίας και τη συνδρομή κλειδαρά, άλλαξε τις κλειδαριές και δεν τους επέτρεψε να πάρουν ούτε κάποια από τα πράγματα τους, όπως καταγγέλλουν.

*Κεντρική φωτογραφία από το 902.gr