Στην αποψινή εκπομπή του Tvxs.gr στο Κόκκινο 105.5, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή 20:00 με 22:00…

Ads

Η πολιτική μας συντάκτρια Νικόλ Λειβαδάρη ρίχνει φως στην επικαιρότητα: Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται το διπλό σοκ που προκαλεί στην κοινωνία η πανδημία και η ύφεση για να περάσει τα πιο νεοφιλελεύθερα μέτρα που προωθεί και πως «αντεπίθεση» του ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση μομφής μπορεί να αναχαιτίσει αυτή την πορεία;  Το πολιτικό σκάκι γύρω από τη διαχείριση της πανδημίας και το φιάσκο της σύλληψης Παππά.

Ο γιατρός και συνεργάτης μας Παναγιώτης Τζανετής μιλάει με θέμα: Πανδημία: τα «ανώτερα μαθηματικά» των δημοσκόπων της κυβέρνησης και τα απλά μαθηματικά των γεγονότων.

Ο καθηγητής και εργατολόγος Άρης Καζάκος μας σχολιάζει την Ετήσια Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία και την Απασχόληση  του  Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ που κάνει λόγο για κίνδυνο φτωχοποίησης με πάγιο χαρακτήρα στον οποίο βρίσκεται ένα τεράστιο μέρος του ελληνικού πληθυσμού.

Ads

Ο καθηγητής και πρώην υπ. δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μιλάει με αφορμή τη στάση της εισαγγελέως στη δίκη της ΧΑ που έθεσε για άλλη μια φορά στα μάτια των πολιτών σε αμφισβήτηση το ελληνικό σύστημα δικαιοσύνης.

Η στιχουργός και σεναριογράφος Μυρτώ Κοντοβά, μιλάει για τους «Ανθρωποφάγους» της. Ένα νέο τραγούδι σε μουσική Λένας Πλάτωνος και ερμηνεία Κατερίνας Στανίση.

Το Tvxs.gr στο «Κόκκινο» κάθε Παρασκευή 8-10 το βράδυ. Ακούστε εδώ