Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη δικογραφία της υπόθεσης αναφέρεται ότι οι τρεις δράστες -εκ των οποίων ο ένας καταζητείται- παρακολούθησαν τον άτυχο 44χρονο αμέσως μόλις κατέβηκε από το σπίτι του και ότι εκτός από την κάμερα τού πήραν και χρήματα από το πορτοφόλι, το οποίο έψαξαν όταν το θύμα ήταν ήδη αιμόφυρτο στο έδαφος.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία,
τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία, οι αστυνομικοί έλαβαν κατάθεση από αλλοδαπό καταστηματάρχη, ο οποίος φέρεται να τους είπε ότι μετά τη δολοφονία ο ένας εκ των δραστών πήγε στο μαγαζί του την κάμερα του του θύματος, λέγοντάς του πως θα περνούσε κάποιος να την πάρει. Όταν ο καταστηματάρχης τον επέκρινε πως αφαίρεσαν μία ζωή για την κάμερα, ο Αφγανός του απάντησε πως τον μαχαίρωσαν επειδή φώναζε “κλέφτης κλέφτης”, προσθέτοντας: “Τι να έκανα;”. Στις 16 Μαϊου η Ασφάλεια δέχθηκε τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος τους έδωσε τον αριθμό του κινητού ενός εκ των δραστών.

Ads

Χθες οι δύο ύποπτοι για τη δολοφονία οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στον τρίτο φερόμενο ως συνεργό τους που αναζητείται.