Σε υπόθεση – θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 20χρονης Σινέντ ΜακΝαμάρα σε πολυτελές γιοτ Μεξικανού μεγιστάνα στην Κεφαλονιά, που ερευνά η αστυνομία.

Ads

Το 20χρονο μοντέλο του Instagram από την Αυστραλία βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV, της οποίας ήταν μέλος του πληρώματος. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό, και άνδρες του πληρώματος και του Λιμενικού προσπάθησαν να την επαναφέρουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Έθνος, η κοπέλα ήταν σε κωματώδη κατάσταση και έφερε κακώσεις στον αυχένα και τον λαιμό. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στην Αθήνα. Η άτυχη 20χρονη μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε ιδιωτική κλινική της πρωτεύουσας, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι πληροφορίες για το θάνατο της 20χρονης είναι συγκεχυμένες με ορισμένες αναφορές να κάνουν λόγο για αυτοκτονία και άλλες να αναφέρουν ότι βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση. Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. 

Ads

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με το Λιμεναρχείο της Κεφαλονιάς να διενεργεί τη σχετική προανάκριση. «Το σκάφος έφυγε από τα ύδατά μας χθες, αλλά εξακολουθούμε να συγκεντρώνουμε αποδεικτικά στοιχεία» δήλωσε στον Guardian αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας. 

Οι αρχές φέρεται να εξετάζουν την κάμερα κλειστού κυκλώματος του πλοίου και μίλησαν με το προσωπικό του τις τελευταίες τρεις μέρες για να διαλευκάνουν την υπόθεση, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ο Guardian μετέδωσε πως εκτιμάται ότι ο Μεξικανός μεγιστάνας, Αλμπέρτο Μπειρέλες εγκατέλειψε το γιοτ την περασμένη Τρίτη και μόνο τα μέλη του πληρώματος βρίσκονταν στο πλοίο τη στιγμή του θανάτου της ΜακΝαμάρα. 

Η ίδια πριν δύο εβδομάδες είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στο Instagram στο οποίο έγραφε ότι το κεφάλι της ήταν «έτοιμο να εκραγεί».