Νεκρή πάνω σε υπερπολυτελές γιοτ που βρισκόταν στην Κεφαλονιά, βρέθηκε μια 20χρονη από την Αυστραλία, μοντέλο στο Instagram.

Ads

Η Sinead McNamara εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια και το οποίο ανήκει σε Μεξικανό μεγιστάνα. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από τους φίλους της την Κυριακή, ωστόσο η κοπέλα έχασε τη ζωή της λίγες μέρες νωρίτερα.

Το μοιραίο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 29 Αυγούστου. Εκείνο το βράδυ, οι φωνές του πληρώματος του εντυπωσιακού «Mayan Queen IV», έγιναν αντιληπτές από ανυποψίαστους παραθεριστές και κατοίκους του νησιού.

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, η Sinead McNamara βρέθηκε κρεμασμένη στους κάβους της θαλαμηγού και επικράτησε πανδαιμόνιο. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο στην Κεφαλονιά και το επόμενο πρωί σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών σε κωματώδη κατάσταση. Λίγες ώρες μετά, έφυγε από τη ζωή.

Ads

Το υπερπολυτελές σκάφος παραμένει στο λιμάνι της Κεφαλονιάς και οι αρχές συγκεντρώνουν τα στοιχεία, που θα τους επιτρέψουν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Οι αρχές διεξάγουν προανάκριση για το συμβάν παίρνοντας καταθέσεις από όλο το πλήρωμα του σκάφους αλλά και εξετάζοντας εξονυχιστικά το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχε η θαλαμηγός.

image

image

Τα αίτια του θανάτου της επισήμως δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Πηγή: Τhe Australian, kefaloniapress