Τη δική του απάντηση σε όσα είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης έδωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, σχετικά με την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ και τη φυγή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Ads

«Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ο κ. Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί».

Στην συνέχεια, ο ίδιος απάντησε στο ερώτημα των δημοσιογράφων, αν τελικά είναι Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη».

Διαβάστε επίσης: Ευρωεκλογές 2024 / Η πρώτη (μικρή) ανατροπή στις δημοσκοπήσεις

Ads

Υπενθυμίζεται πως ο Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε με καυστικό τρόπο την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ.

«Όφειλε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ. Αφήστε να φύγει ένας από εμάς να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Για όνομα του Θεού που γίνεται ολόκληρος ντόρος. Εμένα να πειράζει; Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε», σχολίασε ο πρώην υπουργός μιλώντας στο Action24.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣΟΚ / Η μετεγγραφή Ζαγοράκη και η «παγωμάρα» στην εξέδρα

 

Σημειώνεται πως τα βέλη του προς τον πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρή Ζαγοράκη, είχε ρίξει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Αυτοδικαίως έπαψε να είναι μέλος της ΚΟ της ΝΔ διότι έθεσε υποψηφιότητα με άλλο κόμμα και έπαψε να είναι μέλος της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έστειλε ούτε μια επιστολή μολονότι για περίπου 10 χρόνια υπήρξε ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν θέλω να προβώ σε άλλο σχολιασμό. Είναι επιλογή του αλλά δεν θυμάμαι εν ενεργεία βουλευτή χωρίς να στείλει επιστολή για να πει ότι θα κατέβει με άλλο κόμμα. Δεν έγινε αυτό, διαπιστώθηκε από την ανακοίνωση του ότι θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ», τόνισε.