Την απόσυρσή του από τον συνδυασμό «Συμμαχίας υπέρ των πολιτών» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Αγοραστό για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που χαίρει της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Γιάννης Θωμάς.

Ads

Στη δήλωση παραίτησής του, ο μέχρι πρότινος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος αποδίδει -χωρίς περιστροφές- βαρύτατες ευθύνες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον κ. Αγοραστό, για τον τρόπο διαχείρισης της βιβλικής καταστροφής από τις πλημμύρες και την κακοκαιρία Daniel.

«Διαφωνώ απόλυτα με τον τρόπο διαχείρισης της έκτακτης κατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με την στρατηγική που ακολούθησαν ο κ. Κώστας Αγοραστός και όλοι οι αιρετοί της παράταξης του» δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Η παρωδία της Περιφέρειας “έπνιξε” το Δήμο Παλαμά και σκότωσε και εξαθλίωσε τους συμπολίτες μου αφού άφησε τους περισσότερους χωρίς σπίτι, χωρίς χωράφια και χωρίς δουλειά. Δεν διανοούμαι μετά την απόλυτη καταστροφή που συντελέστηκε να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στην περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και μάλιστα με την παράταξη που με απογοήτευσε ακολουθώντας στρατηγικές που θέλουν να προφυλάξουν τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα και να αφανίσουν από το χάρτη τον τόπο μου» αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ads

Ολόκληρη η δήλωση παραίτησης: