Φως στο «μυστήριο» με το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα ρίχνουν οι εν εξελίξει έρευνες, με όλα να δείχνουν ότι αυτό ανήκει στην εξαφανισμένη εδώ και 8 χρόνια Αγγελική Πεπόνη.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων έλαβε τον φάκελο της Αγγελικής Πεπόνη από το Νοσοκομείο της Άρτας όπου είχε νοσηλευτεί μετά από ατύχημα στις 30 Δεκεμβρίου του 2009και τα εργαστηριακά ευρήματα του νοσοκομείου ταυτοποιούνται πλήρως με τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Η αστυνομία αλλά και η οικογένεια της κοπέλας περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, που θα δείξουν αν τελικά ανήκει σε εκείνη.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Ads

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή, ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της. Όπως είχε καταθέσει
η Αγγελική έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Ο άνδρας προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και για την εξαφάνιση της κοπέλας, αλλά το εφετείο τον αθώωσε το 2014.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένειά της περιμένει μια απάντηση για το τι έχει συμβεί.