«Θα σηκώσει το γάντι ο Μητσοτάκης που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του σχετικά με τις δηλώσεις της υποψήφιας βουλεύτριας Σοφίας Νικολάου.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι η κα Νικολάου νωρίτερα τόνισε ότι θα παραιτηθεί εάν της το υποδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Νικολάου: Θα παραιτηθώ αν μου το ζητήσει ο Μητσοτάκης – Πίεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΣΔΟΕ για το πόρισμα για να προλάβει να βγει στο Documento [Βίντεο]

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά διερωτάται «Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;».

Ads

Έπειτα τονίζει ότι «Το θέμα στα όσα είπε η κα Νικολάου σήμερα δεν είναι εάν προκαλεί ζημιά στη ΝΔ, αλλά η δεδομένη ζημία 2 εκατ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρίες».

Τέλος, επισημαίνει ότι «Η κα Νικολάου είπε και κάτι σωστό: Πως είναι θέμα του κ. Μητσοτάκη εάν θα την αποπέμψει. Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;».