Καυγάς ξέσπασε στο facebook ανάμεσα στον διευθυντή της Αυγής, Σπύρο Ραπανάκη, και τον Παύλο Πολάκη με επίκεντρο κάποιες αναφορές του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ads

Ειδικότερα, ο κύριος Πολάκης υποστήριξε πως δε θα είναι υποψήφιος «σε μια fast track και life style διαδικασία», ενώ μίλησε και για «καλλιστεία».

Από τη μεριά του, ο Σπύρος Ραπανάκης σε ανάρτησή του στο facebook άφησε σαφείς αιχμές κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας -χωρίς να τον κατονομάζει πάντως-, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτός έβαλε εμμέσως κατά της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου.

 

«Είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια οι αθλιότητες περί καλλιστείων και διαδικασιών life style δεν θα ακούγονταν. Την επόμενη ημέρα δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές με το λούμπεν, τον σεξισμό και τις ψευτοπαλικαριές», έγραψε.

Ads

 

 

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει με έντονο ύφος, αναφέροντας πως οι χαρακτηρισμοί του είναι «μόνο για φτύσιμο».

«Διευθυντή της “Αυγής” αυτό άκουσες από την ομιλία μου; Τα άλλα δεν τα άκουσες; Ή απαλά δεν μπορείς να αρθρώσεις κιχ και ΤΟΛΜΑΣ να με λες λούμπεν! Εσύ, εμένα! Μόνο για φτύσιμο είναι οι χαρακτηρισμοί σου. Πράγματι είναι καιρός να μπούνε κατακόκκινες γραμμές στην δηθενιά, στη θολούρα, στον δικαιωματισμό του περιθωρίου, στα άκαπνα και ακίνδυνα κομ ιλ φω, ανασηκωμένα φρυδάκια νομίζουν πως είναι ο ορισμός της αριστεράς», ανέφερε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Screenshot facebook

 

 

Σημειώνεται πάντως πάντως πως ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο κατάθεσης υποψηφιότητας από τον Χανιώτη βουλευτή, εφόσον αλλάξει το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.