Στις παραληρηματικές δηλώσεις ότι «πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα» βρίσκονταν πίσω από την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, επανήλθε σήμερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ads

Πρόκειται για δηλώσεις που είχε κάνει όταν εργαζόταν ως δημοσιογράφος στον ΣΚΑΙ και οι οποίες τελικά κατέληξαν στην απόλυσή του και ανάγκασαν τον τηλεοπτικό σταθμό να ζητήσει συγγνώμη από τον τότε πρωθυπουργό για «απαράδεκτους υπαινιγμούς, παραπληροφόρηση και ανοίκεια επίθεση» του δημοσιογράφου. 

Τώρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, επανήλθε αλλά αυτή τη φορά από μία άλλη θέση. Αυτή του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος. 

Συγκεκριμένα σε tweet που ανέβασε αναφέρει: «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ τη ζωή».

Ads

image

«Υπεύθυνος ο Μητσοτάκης»

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη. Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα», σχολίασε αντιδρώντας ο ΣΥΡΙΖΑ.