Επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ύστερα από τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ads

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδη προηγουμένως είχε δηλώσει «συντετριμμένος» για τη γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε, «Συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά, γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στη μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή».

Ο υπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του επίσης προς την οικογένεια της 28χρονης, τονίζοντας ότι η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα και δήλωσε την αισιοδοξία του ότι θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοΐδη

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει συγκλονισμένος από την ευκολία με την οποία ο μακροβιότερος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του, έχοντας φέρει την Ελληνική Αστυνομία στα πρόθυρα της διάλυσης και αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος της εγκληματικότητας».

Ads

Στην ίδια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνεται «δηλώνει συγκλονισμένος από την ανικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υπόσχονταν την ασφάλεια των πολιτών και με την καταστροφική της πολιτική δεν έχει αφήσει πλέον τίποτα όρθιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει συγκλονισμένος με την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα και την απόλυτη απαξίωση που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία και το «επιτελικό» της κράτος».